Monday, September 10, 2007

Fängelse och bloggpoliser

Ganska roligt att vara nyhetsreporter dessa dagar. Det är mycket sådant där som vi som ska jobba snabbt och inte så grundligt kan ta itu med:
Som dagens nyhet, kirurgen som misstänks för att bland annat ha haft sex med en sövd patient dömdes till tre år och sex månaders fängelse för våldtäkt.

Det är väl en nyhet som engagerar folk.

DN:
Enligt åtalet förgrep sig läkaren i början av maj på en 23-årig patient sedan han gett henne narkosmedel i samband med en behandling. Det tyngsta beviset för kvinnans anklagelser är fyndet av läkarens sperma i hennes trosor och underliv.


Detta är givetvis något som alla tidningar följer stenhård, som SvD, Aftonbladet och Expressen.

Jo, jag är lite ny som bloggare, vet inte ens om det är intressant att en nyhetsreporter funderar kring sådant här offentligt. Och kanske någon gång berättar mer om hur snacket går på redaktionen.

Men trots att jag inte varit med så länge här i bloggvärlden har jag upptäckt att det finns en bloggpolis som går runt och kallar andra för twinglyhoror.

Lustigt. I tidningsvärlden erkänner vi i alla fall att vi vill ha läsare och besökare. En bloggare som verkar ha många besökare och gör sitt bästa för att ha det går omkring och är arg på andra som gör sitt bästa. Undrar varför? Undrar...


Andra bloggar om: , , , , , , , ,

No comments: